Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

User object is not opening in tab

5 posts in General Discussion Last posting was on 2013-03-19 11:22:11.0Z
Franscisco Posted on 2013-03-14 13:46:05.0Z
Sender: 17a4.5141d344.1804289383@sybase.com
From: Franscisco
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.general
Subject: User object is not opening in tab
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <5141d49d.17e0.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 14 Mar 2013 05:46:05 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1363268765 172.20.134.41 (14 Mar 2013 05:46:05 -0800)
X-Original-Trace: 14 Mar 2013 05:46:05 -0800, 172.20.134.41
Lines: 16
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.general:249937
Article PK: 1308365

Hi Team,

First of all i would like to thank all of you guys. You are
providing very good support. I have solved my critical
problems by your support. Thank you once again!!!!

My question : I am migrating powerbuilder 10.5 application
to powerbuilder 12.5. After migration user object is not
opening in my tab window. My tab page contains four tabs .
each tab is invoking one user object in the clicked event.
It is not working in powerbuilder 12.5 (after migration). It
is working in powerbuilder 10.5. Could you please let me
know what could be the reason behind this?

Thanks
Franscisco


Chris Pollach Posted on 2013-03-14 17:16:00.0Z
From: Chris Pollach <cpollach@travel-net.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20130307 Thunderbird/17.0.4
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.general
Subject: Re: User object is not opening in tab
References: <5141d49d.17e0.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <5141d49d.17e0.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <514205d0$1@forums-1-dub>
Date: 14 Mar 2013 09:16:00 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1363281360 172.20.134.152 (14 Mar 2013 09:16:00 -0800)
X-Original-Trace: 14 Mar 2013 09:16:00 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 37
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.general:249945
Article PK: 1308380

Hi Franscisco;

1) Did you apply the PB 12.5.1 maintenance release update?


--

Regards ... Chris
President: OSUG / STD Inc.
Vice President: ISUG-TECH
Blog: http://chrispollach.blogspot.com
SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass
PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
TKD: http://www.syeoh.com

On 3/14/2013 9:46 AM, Franscisco wrote:
> Hi Team,
>
> First of all i would like to thank all of you guys. You are
> providing very good support. I have solved my critical
> problems by your support. Thank you once again!!!!
>
> My question : I am migrating powerbuilder 10.5 application
> to powerbuilder 12.5. After migration user object is not
> opening in my tab window. My tab page contains four tabs .
> each tab is invoking one user object in the clicked event.
> It is not working in powerbuilder 12.5 (after migration). It
> is working in powerbuilder 10.5. Could you please let me
> know what could be the reason behind this?
>
> Thanks
> Franscisco
>


Franscisco Posted on 2013-03-18 13:51:32.0Z
Sender: 1b43.514718ac.1804289383@sybase.com
From: Franscisco
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.general
Subject: Re: User object is not opening in tab
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <51471be4.1b62.1681692777@sybase.com>
References: <514205d0$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 18 Mar 2013 05:51:32 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1363614692 172.20.134.41 (18 Mar 2013 05:51:32 -0800)
X-Original-Trace: 18 Mar 2013 05:51:32 -0800, 172.20.134.41
Lines: 57
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.general:249981
Article PK: 1308439

Hi,

I didn't apply the PB 12.5.1 maintenance release update. I
have added resize code after that i am able to see the user
object in that tab. but it is not exactly fit in the tab.
alignment of the window is not good. what is the problem?
what i have to do for that alignment? I should not do the
manual alignment because this user object is used in most
places. Any common fix for this?


Thanks in Advance!!!

Thanks
Franscisco

> Hi Franscisco;
>
> 1) Did you apply the PB 12.5.1 maintenance release update?
>
>
> --
>
> Regards ... Chris
> President: OSUG / STD Inc.
> Vice President: ISUG-TECH
> Blog: http://chrispollach.blogspot.com
> SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass
> PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
> TKD: http://www.syeoh.com
>
>
>
> On 3/14/2013 9:46 AM, Franscisco wrote:
> > Hi Team,
> >
> > First of all i would like to thank all of you guys. You
> > are providing very good support. I have solved my
> > critical problems by your support. Thank you once
> again!!!! >
> > My question : I am migrating powerbuilder 10.5
> > application to powerbuilder 12.5. After migration user
> > object is not opening in my tab window. My tab page
> > contains four tabs . each tab is invoking one user
> > object in the clicked event. It is not working in
> > powerbuilder 12.5 (after migration). It is working in
> > powerbuilder 10.5. Could you please let me know what
> could be the reason behind this? >
> > Thanks
> > Franscisco
> >
>


Chris Werner Posted on 2013-03-18 15:36:00.0Z
From: "Chris Werner" <cw@f-s.de>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.general
References: <514205d0$1@forums-1-dub> <51471be4.1b62.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <51471be4.1b62.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: User object is not opening in tab
Lines: 2
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-1"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Importance: Normal
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3555.308
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3555.308
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <51473460$1@forums-1-dub>
Date: 18 Mar 2013 07:36:00 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1363620960 172.20.134.152 (18 Mar 2013 07:36:00 -0800)
X-Original-Trace: 18 Mar 2013 07:36:00 -0800, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.general:249983
Article PK: 1308442

Hi Franscisco,

at first I think you should apply the PB 12.5.1 maintenance
release so we talk about similar releases at least.

Then we need to know more what you want to achieve,
what it means "each tab is invoking one user object in
the clicked event" and to see your resize code to think
about the problem.

Best regards,
Chris Werner


"Franscisco" schrieb im Newsbeitrag
news:51471be4.1b62.1681692777@sybase.com...


Hi,

I didn't apply the PB 12.5.1 maintenance release update. I
have added resize code after that i am able to see the user
object in that tab. but it is not exactly fit in the tab.
alignment of the window is not good. what is the problem?
what i have to do for that alignment? I should not do the
manual alignment because this user object is used in most
places. Any common fix for this?


Thanks in Advance!!!

Thanks
Franscisco

> Hi Franscisco;
>
> 1) Did you apply the PB 12.5.1 maintenance release update?
>
>
> --
>
> Regards ... Chris
> President: OSUG / STD Inc.
> Vice President: ISUG-TECH
> Blog: http://chrispollach.blogspot.com
> SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass
> PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
> TKD: http://www.syeoh.com
>
>
>
> On 3/14/2013 9:46 AM, Franscisco wrote:
> > Hi Team,
> >
> > First of all i would like to thank all of you guys. You
> > are providing very good support. I have solved my
> > critical problems by your support. Thank you once
> again!!!! >
> > My question : I am migrating powerbuilder 10.5
> > application to powerbuilder 12.5. After migration user
> > object is not opening in my tab window. My tab page
> > contains four tabs . each tab is invoking one user
> > object in the clicked event. It is not working in
> > powerbuilder 12.5 (after migration). It is working in
> > powerbuilder 10.5. Could you please let me know what
> could be the reason behind this? >
> > Thanks
> > Franscisco
> >
>


Chris Pollach Posted on 2013-03-19 11:22:11.0Z
From: Chris Pollach <cpollach@travel-net.com>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:17.0) Gecko/20130307 Thunderbird/17.0.4
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.general
Subject: Re: User object is not opening in tab
References: <514205d0$1@forums-1-dub> <51471be4.1b62.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <51471be4.1b62.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <51484a63$1@forums-1-dub>
Date: 19 Mar 2013 03:22:11 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1363692131 172.20.134.152 (19 Mar 2013 03:22:11 -0800)
X-Original-Trace: 19 Mar 2013 03:22:11 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 74
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.general:249988
Article PK: 1308468

Hi Franscisco;

Neither PB or the PFC added proper Resize events to the tab control
or tab pages. My STD Foundation Classes have that all built-in. Check
out the free framework from the SourceForge link below ...

--

Regards ... Chris
President: OSUG / STD Inc.
Vice President: ISUG-TECH
Blog: http://chrispollach.blogspot.com
SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass
PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
TKD: http://www.syeoh.com

On 3/18/2013 9:51 AM, Franscisco wrote:
> Hi,
>
> I didn't apply the PB 12.5.1 maintenance release update. I
> have added resize code after that i am able to see the user
> object in that tab. but it is not exactly fit in the tab.
> alignment of the window is not good. what is the problem?
> what i have to do for that alignment? I should not do the
> manual alignment because this user object is used in most
> places. Any common fix for this?
>
>
> Thanks in Advance!!!
>
> Thanks
> Franscisco
>
>
>
>
>
>> Hi Franscisco;
>>
>> 1) Did you apply the PB 12.5.1 maintenance release update?
>>
>>
>> --
>>
>> Regards ... Chris
>> President: OSUG / STD Inc.
>> Vice President: ISUG-TECH
>> Blog: http://chrispollach.blogspot.com
>> SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass
>> PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
>> TKD: http://www.syeoh.com
>>
>>
>>
>> On 3/14/2013 9:46 AM, Franscisco wrote:
>>> Hi Team,
>>>
>>> First of all i would like to thank all of you guys. You
>>> are providing very good support. I have solved my
>>> critical problems by your support. Thank you once
>> again!!!! >
>>> My question : I am migrating powerbuilder 10.5
>>> application to powerbuilder 12.5. After migration user
>>> object is not opening in my tab window. My tab page
>>> contains four tabs . each tab is invoking one user
>>> object in the clicked event. It is not working in
>>> powerbuilder 12.5 (after migration). It is working in
>>> powerbuilder 10.5. Could you please let me know what
>> could be the reason behind this? >
>>> Thanks
>>> Franscisco
>>>
>>