Created a Webservice in BOBJ. Have the WSDL & credentials.
Tried to execute using SOAPUI & SOAPSonar (tools) to make
sure WSDL is reachable and provides results. Works like a
charm. Can see all the data by entering the WSDL and
credentials.
When we create a MBO on our SUP 2.1.2 MobSDK, using the
same WSDL - in the PREVIEW step - when we try to Test, it
finishes up with "Execution Succeeded" but no results show
in the table. Not sure what the issue is, as it works fine
outside of SUP on the external tools.
Any ideas / suggestions?

XSLT:


<xsl:stylesheet version="1.0"
xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
xmlns:ns1="MaterialHierarchy(1)">
<xsl:template match="//ns1:runQueryAsAServiceResponse">
<data>
<Record>
<Field op_label="L01_Product" op_position="1"
op_datatype="STRING" op_nullable="true">L01_Product</Field>
<Field op_label="Sales" op_position="2"
op_datatype="DOUBLE" op_nullable="true">Sales</Field>
</Record>
<xsl:for-each select="ns1:table/ns1:row">
<Record>
<Field>
<xsl:attribute
name="op_label">L01_Product</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_position">1</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_datatype">STRING</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_nullable">true</xsl:attribute>
<xsl:value-of select="ns1:L01_Product" />
</Field>
<Field>
<xsl:attribute
name="op_label">Sales</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_position">2</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_datatype">DOUBLE</xsl:attribute>
<xsl:attribute
name="op_nullable">true</xsl:attribute>
<xsl:value-of select="ns1:Sales" />
</Field>
</Record>
</xsl:for-each>
</data>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>


Thanks,
BR