Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

rep agent doesn t pocess log (ASE 12.5.0.1)

3 posts in Replication Agent Last posting was on 2004-06-29 06:28:52.0Z
Gregory MERMET Posted on 2004-06-28 16:35:25.0Z
From: Gregory MERMET <g.mermet@logsystem.fr>
Organization: LOG System
User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.6 (Windows/20040502)
X-Accept-Language: en-us, en, fr
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.rep-agent
Subject: rep agent doesn t pocess log (ASE 12.5.0.1)
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Original-NNTP-Posting-Host: alyon-209-2-2-109.w193-253.abo.wanadoo.fr
Message-ID: <40e04967@forums-2-dub>
X-Original-Trace: 28 Jun 2004 09:37:59 -0700, alyon-209-2-2-109.w193-253.abo.wanadoo.fr
Lines: 12
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-2-dub.sybase.com
X-Original-Trace: 28 Jun 2004 09:30:56 -0700, forums-2-dub.sybase.com
NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-master.sybase.com
Date: 28 Jun 2004 09:35:25 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1088440525 10.22.108.75 (28 Jun 2004 09:35:25 -0700)
X-Original-Trace: 28 Jun 2004 09:35:25 -0700, forums-master.sybase.com
X-Authenticated-User: ngsysop
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.rep-agent:685
Article PK: 862330

Hi,
My replication is up and doesn't process log !
No message found in log (ase neither rep)
No deadlock ...
Does it append to any one ?

Any idea to look where ?

It is 4 day long that we are on it with support ... But they doesn't
have any clue of what append ...

Tks four your help


Mark A. Parsons Posted on 2004-06-28 17:27:02.0Z
Message-ID: <40E053E0.3EAE395F@NOSPAM.compuserve.com>
From: "Mark A. Parsons" <iron_horse@NOSPAM.compuserve.com>
X-Mailer: Mozilla 4.79 [en] (Windows NT 5.0; U)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.rep-agent
Subject: Re: rep agent doesn t pocess log (ASE 12.5.0.1)
References: <40e04967@forums-2-dub>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: s01060010a719f641.ok.shawcable.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: s01060010a719f641.ok.shawcable.net
Date: 28 Jun 2004 10:27:02 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1088443622 24.71.129.12 (28 Jun 2004 10:27:02 -0700)
X-Original-Trace: 28 Jun 2004 10:27:02 -0700, s01060010a719f641.ok.shawcable.net
Lines: 33
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.rep-agent:687
Article PK: 862331


Gregory MERMET wrote:
>
> Hi,
> My replication is up and doesn't process log !
> No message found in log (ase neither rep)
> No deadlock ...
> Does it append to any one ?
>
> Any idea to look where ?
>
> It is 4 day long that we are on it with support ... But they doesn't
> have any clue of what append ...
>
> Tks four your help

If you're replicating between ASE's you may be better off posting your
questions/issues at sybase.public.rep-server ... sybase.public.rep-agent is
primarily for folks using RepServer to replicate to/from other RDBMS's (eg,
Oracle, DB2, MSSQLServer, etc.).

You'll also want to look at posting some additional info:

- version(s) of ASE and RS
- some details about your RS environment (eg, 'normal' replication vs
database replication vs warm-standby)
- has this replication setup functioned properly in the past? and if so,
what has changed recently (eg, upgrade of a component?)

--
Mark A. Parsons

Iron Horse, Inc.
iron_horse@NOSPAM.compuserve.com


Gregory MERMET Posted on 2004-06-29 06:28:52.0Z
From: Gregory MERMET <g.mermet@logsystem.fr>
Organization: LOG System
User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.6 (Windows/20040502)
X-Accept-Language: en-us, en, fr
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.rep-agent
Subject: Re: rep agent doesn t pocess log (ASE 12.5.0.1)
References: <40e04967@forums-2-dub> <40E053E0.3EAE395F@NOSPAM.compuserve.com>
In-Reply-To: <40E053E0.3EAE395F@NOSPAM.compuserve.com>
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: alyon-209-2-2-109.w193-253.abo.wanadoo.fr
X-Original-NNTP-Posting-Host: alyon-209-2-2-109.w193-253.abo.wanadoo.fr
Message-ID: <40e10c24@forums-1-dub>
Date: 28 Jun 2004 23:28:52 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1088490532 193.253.195.109 (28 Jun 2004 23:28:52 -0700)
X-Original-Trace: 28 Jun 2004 23:28:52 -0700, alyon-209-2-2-109.w193-253.abo.wanadoo.fr
Lines: 34
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.rep-agent:688
Article PK: 862334

Sorry for wrong posting.
Tks for your respons

Mark A. Parsons wrote:

> Gregory MERMET wrote:
>
>>Hi,
>>My replication is up and doesn't process log !
>> No message found in log (ase neither rep)
>> No deadlock ...
>>Does it append to any one ?
>>
>>Any idea to look where ?
>>
>>It is 4 day long that we are on it with support ... But they doesn't
>>have any clue of what append ...
>>
>>Tks four your help
>
>
> If you're replicating between ASE's you may be better off posting your
> questions/issues at sybase.public.rep-server ... sybase.public.rep-agent is
> primarily for folks using RepServer to replicate to/from other RDBMS's (eg,
> Oracle, DB2, MSSQLServer, etc.).
>
> You'll also want to look at posting some additional info:
>
> - version(s) of ASE and RS
> - some details about your RS environment (eg, 'normal' replication vs
> database replication vs warm-standby)
> - has this replication setup functioned properly in the past? and if so,
> what has changed recently (eg, upgrade of a component?)
>