Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ActiveX Problem.

3 posts in Internet Developers Toolkit Last posting was on 2002-01-28 18:31:18.0Z
Bob Carlton Posted on 2002-01-23 17:34:03.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit
From: "Bob Carlton" <bobcarlton@core.com>
Subject: ActiveX Problem.
Date: Wed, 23 Jan 2002 11:34:03 -0600
Lines: 22
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
NNTP-Posting-Host: tnt14a-11.focal-chi.corecomm.net 216.214.203.11
Message-ID: <388_q54j8RDpBHA.140@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit:156
Article PK: 691374

Hi:
I have a web.pb application that I used the plug-in with under PB 6.5.

I am upgrading to PowerBuilder 7.0.2 and I am also switching to IE 5.5 which
no longer supports the plug-in.

So I switched to using the ActiveX. My child window has several tabs on it.
When I click on other tabs the tab is highlighted but the tab and it's
controls still show the previous tab's controls.

This only happens when the webserver has the PBD's and HTML page. I have a
configuration where the HTML comes from one page and the PBD's from another
and everything is fine.

When the PBD's and HTML page come from the same server the tabs do not
behave properly.

Any ideas are appreciated. Thank you.

Bob Carlton.


Andy Turiansky [TeamSybase] Posted on 2002-01-26 01:09:11.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit
From: "Andy Turiansky [TeamSybase]" <andyt@delanet.com>
Organization: 192.195.217.10
X-Newsreader: AspNNTP 1.50 (Advent 2000, Inc.)
Subject: Re: ActiveX Problem.
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Date: Fri, 25 Jan 2002 20:09:11 -0500
Lines: 27
NNTP-Posting-Host: 207.156.232.111
Message-ID: <388_uWkSQYgpBHA.313@forums.sybase.com>
References: <388_q54j8RDpBHA.140@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit:152
Article PK: 691364

Please refrain from cross-posting your questions



On Wed, 23 Jan 2002 11:34:03 -0600,
in powersoft.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit

Bob Carlton <bobcarlton@core.com> wrote:
>Hi:
>I have a web.pb application that I used the plug-in with under PB 6.5.
>
>I am upgrading to PowerBuilder 7.0.2 and I am also switching to IE 5.5 which
>no longer supports the plug-in.
>
>So I switched to using the ActiveX. My child window has several tabs on it.
>When I click on other tabs the tab is highlighted but the tab and it's
>controls still show the previous tab's controls.
>
>This only happens when the webserver has the PBD's and HTML page. I have a
>configuration where the HTML comes from one page and the PBD's from another
>and everything is fine.
>
>When the PBD's and HTML page come from the same server the tabs do not
>behave properly.
>
>Any ideas are appreciated. Thank you.
>
>Bob Carlton.
>
>

Andy Turiansky [TeamSybase]

---== Posted via the PFCGuide Web Newsreader ==---
http://www.pfcguide.com/_newsgroups/group_list.asp


Bob Carlton Posted on 2002-01-28 18:31:18.0Z
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit
From: "Bob Carlton" <bobcarlton@core.com>
Subject: Re: ActiveX Problem.
Date: Mon, 28 Jan 2002 12:31:18 -0600
Lines: 50
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
NNTP-Posting-Host: tnt20a-132.focal-chi.corecomm.net 208.150.59.132
Message-ID: <388_AtXBfpCqBHA.246@forums.sybase.com>
References: <388_q54j8RDpBHA.140@forums.sybase.com> <388_uWkSQYgpBHA.313@forums.sybase.com>
Path: forums-1-dub!forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit:150
Article PK: 691359

I am sorry.

Although insight into solving my problem is more helpful than a bashing.

Thank you.
Bob Carlton.

"Andy Turiansky [TeamSybase]" <andyt@delanet.com> wrote in message
news:uWkSQYgpBHA.313@forums.sybase.com...
> Please refrain from cross-posting your questions
>
>
>
> On Wed, 23 Jan 2002 11:34:03 -0600,
> in powersoft.public.powerbuilder.inet-dev-toolkit
> Bob Carlton <bobcarlton@core.com> wrote:
> >Hi:
> >I have a web.pb application that I used the plug-in with under PB 6.5.
> >
> >I am upgrading to PowerBuilder 7.0.2 and I am also switching to IE 5.5
which
> >no longer supports the plug-in.
> >
> >So I switched to using the ActiveX. My child window has several tabs on
it.
> >When I click on other tabs the tab is highlighted but the tab and it's
> >controls still show the previous tab's controls.
> >
> >This only happens when the webserver has the PBD's and HTML page. I have
a
> >configuration where the HTML comes from one page and the PBD's from
another
> >and everything is fine.
> >
> >When the PBD's and HTML page come from the same server the tabs do not
> >behave properly.
> >
> >Any ideas are appreciated. Thank you.
> >
> >Bob Carlton.
> >
> >
>
> Andy Turiansky [TeamSybase]
>
> ---== Posted via the PFCGuide Web Newsreader ==---
> http://www.pfcguide.com/_newsgroups/group_list.asp